Menu
EUR
  • Snelle levering uit ruime voorraad
  • Uitgebreid assortiment, direct vanaf de fabrikant
  • Rol, plaat of maatwerk; alles is mogelijk!
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75!

Verzenden & retourneren

Verzending

Doordat wij een grote eigen voorraad hebben in ons magazijn, zijn wij in staat snel jouw geluidsisolerende materialen te leveren. Daarom geldt voor elke bestelling die bij ons geplaatst wordt; Vandaag voor 23:59 besteld, direct de volgende werkdag verzonden! Er zijn een aantal uitzonderingen, maar bij deze producten staat het duidelijk vermeld op de productpagina.

Het grootste deel van ons assortiment zijn materialen die op rol geleverd worden. Wij proberen hierbij de materialen zoveel mogelijk aan één stuk te versturen. Hiervoor geldt vaak een maximale lengte van 10 meter.

Verzendkosten

Bij Geluidsisolatie Deal leveren wij in heel Nederland & België. De prijzen op de productpagina worden exclusief verzendkosten getoond. Je profiteert van gratis verzending binnen Nederland op bestellingen boven de €75. Voor bestellingen die naar België verzonden moeten worden, bieden wij gratis verzending vanaf een orderwaarde van €100.

Voor bestellingen die niet in aanmerking komen voor gratis verzending, hanteren wij de volgende tarieven:

Nederland

  • Kleine pakketten - €3,95
  • Middel tot grote pakketten - €6,95

België

  • Kleine pakketten - €11,99
  • Middel tot grote pakketten - €26,99

Voor een aantal producten wijken de verzendkosten af van onze standaard. Dit gaat om de producten van Metisse & Cyclin. De verzendkosten van deze producten wordt automatisch berekend in de checkout, afhankelijk van je bestelling.

Retourneren

Retourneren consument

Als consument heb je recht om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit recht houdt in dat je binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst kunt herroepen. De periode van 14 dagen gaat in op het moment dat de bestelde goederen worden geleverd op het door jou aangegeven adres.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je ons binnen de periode van 14 dagen op de hoogte te stellen van jouw wens om de overeenkomst te herroepen. Dit dien je te doen via het modelformulier voor herroeping. Voor een snellere afhandeling van jouw verzoek tot het herroepen van de overeenkomst, verzoeken wij je vriendelijk een kopie van de pakbon of factuur mee te sturen met het verzoek.

Wanneer je de overeenkomst wil herroepen, en dit schriftelijk (via post of email) aan ons hebt medegedeeld zullen wij binnen een termijn van 14 dagen alle betalingen die je tot dat moment gedaan hebt met betrekking tot deze bestelling terugstorten, inclusief de leveringskosten. Mocht je niet voor de goedkoopste standaard leveringsoptie die door ons aangeboden wordt hebben gekozen, vergoeden wij deze extra kosten niet. Geluidsisolatie Deal heeft het recht op wachten met terug betalen tot het moment dat wij de goederen hebben ontvangen of jij kunt aantonen dat deze naar ons verzonden zijn. Je dient de goederen binnen een termijn van 14 dagen nadat je jouw verzoek tot herroeping van de overeenkomst hebt ingediend, in orginele staat aan ons terug te zenden. Je kunt aansprakelijk gehouden worden voor waardevermindering van goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De kosten die gemaakt worden voor het retour zenden van de goederen zijn voor eigen rekening.

Bestellingen van op maat gemaakte goederen, samples, of goederen die niet tot ons standaard assortiment behoren worden uitgesloten van het gebruik van het herroepingsrecht.

Zakelijk retourneren

Bij zakelijke bestelling kan er geen gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht. Deze bestellingen kunnen dus ook niet geretourneerd worden. Heb je toch een vraag over jouw zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected], dan zullen wij je zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!