Menu
EUR
  • Snelle levering vanuit grote voorraad
  • Uitgebreid assortiment, direct vanaf de fabrikant
  • Rol, plaat of maatwerk; alles is mogelijk!

Verzenden & retourneren

Verzending

Doordat wij een grote eigen voorraad hebben in ons magazijn, zijn wij in staat snel jouw geluidsisolerende materialen te leveren. Daarom geldt voor elke bestelling die bij ons geplaatst wordt; Vandaag voor 16:00 besteld, direct de volgende werkdag verzonden.

Wij versturen onze materialen zo veel mogelijk aan één stuk, vaak met een maximum van 10 meter.

Retourneren consument

Als consument heeft u recht om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit recht houdt in dat u binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst kunt herroepen. De periode van 14 dagen gaat in op het moment dat de bestelde goederen worden geleverd op het door u aangegeven adres.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u ons binnen de periode van 14 dagen op de hoogte te stellen van uw wens om de overeenkomst te herroepen. Dit dient u te doen via het modelformulier voor herroeping. Voor een snellere afhandeling van uw verzoek tot het herroepen van de overeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk een kopie van de pakbon of factuur mee te sturen met uw verzoek.

Wanneer u de overeenkomst wil herroepen, en dit schriftelijk (via post of email) aan ons heeft medegedeeld zullen wij binnen een termijn van 14 dagen alle betalingen die u tot dat moment gedaan heeft met betrekking tot deze bestelling terugstorten, inclusief de leveringskosten. Mocht u niet voor de goedkoopste standaard leveringsoptie die door ons aangeboden wordt hebben gekozen, vergoeden wij deze extra kosten niet. Geluidsisolatie Deal heeft het recht op wachten met terug betalen tot het moment dat wij de goederen hebben ontvangen of u kunt aantonen dat deze naar ons verzonden zijn. U dient de goederen binnen een termijn van 14 dagen nadat u uw verzoek tot herroeping van de overeenkomst heeft ingediend, in orginele staat aan ons terug te zenden. U kunt aansprakelijk gehouden worden voor waardevermindering van goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De kosten die gemaakt worden voor het retour zenden van de goederen zijn voor uw eigen rekening.

Bestellingen van op maat gemaakte goederen, of goederen die niet tot ons standaard assortiment behoren worden uitgesloten van het gebruikt van het herroepingsrecht.

Zakelijk retourneren

Bij zakelijke bestelling kan er geen gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht. Deze bestellingen kunnen dus ook niet geretourneerd worden. Heeft u toch een vraag over uw zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected], dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »