Menu
EUR

PVC (vloer) isolatie

In de zoektocht naar de juiste geluidsisolatie kom je verschillende soorten materiaal tegen. Zeer waarschijnlijk heb je PVC ook al wel eens voorbij zien komen, of kende je het al. De geluidsisolerende massaplaten van Geluidsisolatie Deal kunnen je op verschillende manieren helpen bij het verminderen van geluidsoverlast. Die manieren leggen we je hier uit.

PVC massaplaten, gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, bieden uitstekende geluidsisolatie doordat zij extra massa toevoegen aan bijvoorbeeld jouw vloer of omkasting. Dit helpt bij het tegengaan van trillingen, die de oorzaak kunnen zijn van geluidsoverlast.

Wat kun je met PVC vloer isolatie?

PVC isolatieplaten zijn een ideale keuze vanwege hun unieke eigenschappen. Het PVC-materiaal is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar het biedt ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Door PVC platen te gebruiken, voeg je massa toe aan de constructie, wat essentieel is voor het absorberen en dempen van geluidstrillingen. Om die reden worden PVC platen ook wel massaplaten genoemd. Dit maakt PVC isolatie een slimme investering voor iedereen die streeft naar een comfortabele en stille leefomgeving.

Hoe en waar gebruik je PVC vloer isolatie?

Geluidsisolerende ondervloer

Afhankelijk van de verdieping, de plek waar je het geluid moet isoleren en de mate van het geluid kun je verschillende diktes van je PVC massaplaten kiezen. Hoe meer gewicht je toevoegt doormiddel van massaplaten, hoe groter het effect. Kies bijvoorbeeld een 3mm PVC massaplaat in combinatie met bonded trillingsisolatie om een geluidsisolerende ondervloer neer te leggen op je houten verdiepingsvloer. 

Wanden en Omkastingen

Gebruik PVC isolatie platen om wanden en omkastingen te bekleden voor extra geluidsisolatie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan aggregaat geluid dempen, of andere herrieschoppers. De 3mm dikke PVC platen bieden een perfecte balans tussen massa en flexibiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor diverse constructies. Het resultaat is een aanzienlijke vermindering van geluidsoverdracht, waardoor je geniet van een rustige en serene omgeving.

Flexibele PVC vloermatten

Naast PVC platen heeft Geluidsisolatie Deal ook PVC vloermatten in het assortiment. Deze matten zijn gemaakt van flexibel PVC schuim met daarop een kunstlederen toplaag en is gemakkelijk op maat te snijden. De geluidsisolerende vloermat biedt een goede kant & klare optie voor de isolatie van cabines van voertuigen, bijvoorbeeld een vrachtwagen cabine!

PVC vloer isolatie: erop of eronder!

Zoals je hebt kunnen lezen kun je PVC vloer isolatie zowel onder je vloer leggen als er bovenop. PVC isolatieplaten en vloermatten zijn een veelzijdige en effectieve oplossing om geluidsoverlast in huizen, voertuigen en vele andere ruimtes te verminderen. Met verschillende diktes biedt PVC isolatie de ideale combinatie van massa en flexibiliteit voor diverse toepassingen. Of je nu vloer geluid wilt dempen of een omkasting wilt maken, PVC isolatie zijn de ideale keus. Bekijk onze PVC vloer isolatie en geniet van perfecte geluidsisolatie, voor een goede deal!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!