Menu
EUR
Wat is polyurethaanschuim?

Wat is polyurethaanschuim?

Door: Geluidsisolatie Deal Reacties: 0

Polyurethaanschuim is een veelzijdig materiaal dat in talloze toepassingen wordt gebruikt. Maar wat is polyurethaanschuim precies?

Waar bestaat polyurethaanschuim uit?

Polyurethaanschuim is een synthetisch materiaal dat wordt geproduceerd door een chemische reactie tussen polyolen en isocyanaten. Dit resulteert in een schuimachtige substantie die zowel flexibel als duurzaam is. Door de variabele samenstelling kan polyurethaanschuim eigenschappen hebben die variëren van zacht en elastisch tot stevig en rigide.

Een van de meest opvallende eigenschappen van polyurethaanschuim is de uitstekende akoestische isolatie. Dit veelzijdige materiaal absorbeert geluidsgolven en vermindert geluidsoverdracht, waardoor een rustige en comfortabele omgeving gecreëerd kan worden. Daarom noemen we polyurethaanschuim en andere soorten akoestisch schuim ook wel geluidsabsorberend schuim.

Kortom, polyurethaanschuim is een veelzijdig materiaal dat uitstekende geluidsisolatie biedt. Of het nu gaat om bouwprojecten, meubels of auto's, polyurethaanschuim speelt een belangrijke rol in diverse industrieën. Geluidsisolatie Deal heeft naast polyurethaanschuim nog vele andere soorten akoestisch schuim, die ook zeker het bekijken waard zijn!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang tips, nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen, rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!