Menu
EUR
Waarom full stretch naaldvilt ideaal is voor camperbouw.

Waarom full stretch naaldvilt ideaal is voor camperbouw.

Door: Geluidsisolatie Deal Reacties: 0

Bij het bouwen van een camper is het belangrijk materialen te kiezen die zowel functioneel als esthetisch geschikt zijn. Een materiaal wat aan beide voorwaarden voelt is ons full stretch naaldvilt. Ons naaldvilt met stretch biedt verschillende voordelen die het geschikt maken voor het gebruik in campers. In dit blogartikel delen we de top 3 redenen met je waarom naaldvilt een uitstekende keuze is voor camperbouw.

1. Extra stretch ideaal voor de verwerking van het materiaal

Doordat ons naaldvilt voorzien is van extra stretch, is het ideaal voor camperbouw. Hierdoor is het namelijk makkelijk te vormen naar de vorm van de oppervlakte waar het op verwerkt wordt. Het is dus ook geen enkel probleem om het in moeilijke hoekjes te verwerken!

2. Akoestische isolatie

Wanneer je onderweg bent met je camper, wil je vanzelfsprekend genieten van rust en stilte. Het laatste waar je dan op zit te wachten is grote overlast door geluiden van buitenaf. Doordat geluidsisolatie zoals naaldvilt lichte akoestisch isolerende waarden biedt, zal het geluidsniveau van buitengeluiden als verkeersgeluid gereduceerd worden.

3. Veelzijdigheid in kleuren

Ons full stretch naaldvilt is beschikbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Hierdoor hebben wij voor elk wat wils, en kun je een kleur kiezen die het beste bij jouw inrichting past!

Kortom, bij het bouwen of renoveren van een camper is het belangrijk om de juiste materialen te kiezen die aan jouw wensen voldoen. Naaldvilt is een uitstekende keuze vanwege de extra stretch in het materiaal, de geluidsisolerende eigenschappen en de veelzijdigheid in ontwerp.

Jouw camper ervaring ook naar het volgende niveau tillen? Bekijk ons stretch naaldvilt assortiment en bestel snel!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang tips, nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen, rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!